Föreställningar

Digital scenkonst

Nu har vi möjlighet att tillgängliggöra en del av vår scenkonst digitalt. Här samlar vi all den scenkonst som du kostnadsfritt kan ta del av från oss.

Läs mer

Moderskärlek

På en badort i skärgården uppdagas lögner mellan mor och dotter. Upplev Anna Petterssons spännande nytolkning av August Strindbergs klassiska och älskade pjäs.

Läs mer

Bellman 2.0

Bellmans klassiska visor tolkas musikaliskt, dramatiskt och visuellt av fem skådespelare och fyra musiker. Upplev en av Sveriges största poeter på ett helt nytt sätt.

Läs mer

Fredagsgästen med Andreas Kullberg

Fyra fredagar. Fyra gäster. Fyra musikaliska samtal. Varje kväll förs ett delvis improviserat musikaliskt samtal. Med start 24 januari.

Läs mer

Scenkväll med Jonas & Mathias

Komikerna Jonas Öhrn och Mathias Wiik bjuder in till fyra, helt olika, kvällar i Teatercaféet. Med lekfullhet blandar de improviserade sketcher, publikfrieri och humor.

Läs mer

HOLD

En föreställning om empati, tillsammansskap och framtidstro. HOLD – den avslutande föreställningen om att vara nyanländ i Sverige.

Läs mer
Köp

Mozarts kvinnor

Sex personer dröjer sig kvar på jobbet när kvällen lägger sig över kontorslandskapet. Till Mozarts ljuva musik får vi lyssna till deras historier om olycklig romans och längtan efter äkta kärlek.

Läs mer

Övriga evenemang

Skolföreställningar och turné

Västmanlands Teater är hela länets teater. Därför erbjuder vi skolföreställningar till hela Västmanland och åker på turné med utvalda föreställningar.

Teatercaféet – Soppteater på onsdagar

Skitviken

En man röker sina abborrar i den hemliga kåkstaden i skuggan av Steam Hotel. Båthus, skjul och bryggor har vuxit upp i takt med att annat har rivits och schaktats bort – välkommen till Skitviken! Spelas som soppteater 8/4.

Läs mer

Hör Barbro!

Barbro Hörberg stövlade in och förnyade musiklyriken i en tid när scenen dominerades av manliga trubadurer. Fem decennier senare bjuds du in till denna soppföreställning till tonerna av Högberg. Spelas som soppteater 15/4.

Läs mer