Biljetter

Ny biljettleverantör

Från och med 25 juni 2021 byter Västmanlands Teater biljettleverantör till Tickster. För dig som kund innebär det att du inte kommer hitta föreställningarna på Ticketmaster längre utan på Tickster.

För dig som har ett presentkort via Ticketmaster behöver du lösa in det via Västmanlands Teaters biljettkassa, senast 31 december 2021.

Teaterns Vänner

Teaternyfiken, teatertrogen eller teatervan – Alla kan bli en del av Teaterns Vänner.

Bli vän med oss! 

Gå med i Teaterns Vänner och ta del av fina rabatter på Västmanlands Teater. 

Ett medlemskap ger dig 15% rabatt på utvalda föreställningar och 15% rabatt på mat och alkoholfri dryck i Teaterbistron. Inte illa va? Du får rabatt oavsett om du redan är pensionär och har scenpass, eller om du är student och redan går på teater för halva priset.

Medlemsskap: 80 kr (giltigt för spelåret 2021/22)

Du kan köpa ditt medlemsskap direkt via Tickster eller besöka teaterns biljettkassa.

Köpalternativ

Det finns två sätt att köpa biljett till våra föreställningar, online via Tickster eller på plats i biljettkassan i Västmanlands Teaters entré.

Biljettkassan

Biljettkassan har öppet varje tisdag 10.00-13.00 samt två timmar innan föreställning. 

Telefontider tisdagar mellan 8.30-10.00 och mellan 14.00-16.00

Tel: 021-470 41 10 

 

 

Köp via Internet

På vår webbplats finns köplänkar på varje föreställningssida. Du betalar din biljett online i samband med köpet. När betalningen är klar skickas din biljett till din e-postadress och du kan välja att skriva ut den eller visa upp den digitalt. 

Kontantfritt

Västmanlands Teater är en kontantfri teater. I teaterhuset kan du betala med de vanligaste kontantkorten och Swish. Välkommen! 

Salongskartor över scenerna

Biljettpolicy

Vi vill att du ska känna dig trygg att boka dina biljetter hos oss. För att inte ovissheten ska hindra dig från att boka teaterupplevelser har vi justerat våra av –och ombokningsregler.  

Fram till tre dagar innan föreställningen eller evenemanget har du möjlighet att boka om dina biljett till ett annat datum eller få pengarna tillbaka. Skulle föreställningen eller evenemanget bli inställt får du pengarna tillbaka. 

Alla besökare måste ha biljett, även barn. 

 

Biljettpriser

Biljettpriserna nedan är ordinarie priser och gäller fr o m höstens repertoar 2020. Avvikelser kan förekomma vid till exempel gästspel och samarbeten. Teaterns Stora och Lilla scen har olika priskategorier. Angivna priser avser lägsta och högsta pris. Med reservation för ändringar.

Ordinarie pris
Stora scen: 100 – 350 kr
Lilla scen: 100 – 250 kr
Teaterbistron: 100 – 220 kr

Rabatter
10% rabatt för scenpassinnehavare.
20% rabatt för grupper om minst 10 personer
Rabatter kan inte kombineras.

*Vissa undantag till dessa rabatter kan gälla. För slutgiltigt pris på de evenemang du vill besöka se respektive föreställningssida på Tickster.

Andrahandsbiljetter

Våra biljetter säljs enbart via vår webbplats och Tickster. För att vara säker på att du betalar rätt pris och får en giltig biljett – använd köplänken som finns på vår webbplats. Köp inte biljetter i andra hand.

Skolföreställningar

För att boka våra skolföreställningar vänligen kontakta oss via e-post, skola@vastmanlandsteater.se

Företag

Köp en abonnerad föreställning till ditt företag som personaldag, inspirationsdag, julklapp eller sommargåva. 

Pris enligt offert.

Företag kan få biljetter hemskickade mot faktura, vid köp av 10 biljetter eller fler. Kontakta gruppbokningar@vastmanlandsteater.se 

Vi använder cookies för att du ska få en bra användarupplevelse. Läs mer om cookies här.