Stjärnspäckad höst på Bistro Live

Med ett musikaliskt landskap av själfull jazz, brasilianska rytmer, kubansk musik, reggae och mycket mer inleder mångfacetterade sångerskan Miriam Aïda med band på lördag. I oktober gästas scenen av Emrik Larsson från legendariska Stonefunkers som bjuder på tungt funkgung tillsammans med Wefunky Band.

 

Näst på tur är det världsrenommerade duon Mats och Morgan – kultbandet som just firat 40 år av fritt och genreöverskridande gemensamt musicerande.

 

I november blir det jazz på Bistro Live, samt en härlig julkonsert signerad Timo Räisänen.

 

– Jazzsångerskan på allas läppar just nu är Isabella Lundgren och i november hyllar hon Judy Garland med sin trio. Julmys utöver det vanliga, en musikalisk julresa utan bjällerklang lovar Timo Räisänen i Julen enligt Timo, berättar Pernilla Willman, producent på Västmanlands Teater.

 

Dessutom återkommer omåttligt populära Scenkväll med Jonas och Mathias – humor, sketcher och improvisation i familjär och hjärtlig stämning.

 

– Bistro Live vill vi erbjuda Västeråsarna ett ställe att kunna återkomma till och få uppleva högkvalitativa scenprogram i intim och mysig miljö. Lite som om att ha artisterna hemma i ditt eget vardagsrum, säger Pernilla.

 

Hela höstens program hittar du på:

https://vastmanlandsteater.se/forestallningar/bistro-live/

 

Kontaktperson:
Pernilla Willman
Producent
pernilla.willman@vastmanlandsteater.se

Telefon: 072-080 71 29

Bildgalleri