Västmanlands Teaters omtyckta soppteater får en ny form. De fyra föreställningarna som är planerade i mars livesänds och soppan levereras ända hem till dörren för de som beställt inom Västmanlands län.

 

I mars är fyra föreställningar planerade som soppteater på Västmanlands Teater. Soppteatern som i vanliga fall äger rum på bistroscenen kan i rådande situation inte genomföras med publik på plats utan sänds istället live via videotjänsten Vimeo.

 

– Vi har under det här året provat många sätt att nå ut till publiken, trots pandemin. Nu får vår publik chansen att se vår populära soppteater hemifrån, direktsänd och med soppan levererad. Vi gör vad vi kan för att man ska få soppteaterkänslan, fast hemma i soffan, säger Niklas Hjulström, teaterchef på Västmanlands Teater.

 

För att ge ett mervärde till publiken och få känslan av en riktig soppteater erbjuds biljettköparna också köpa till soppa som körs ut av Västmanlands Teater hela vägen hem till dörren. Soppan tillagas av Västmanlands Teaters bistro och serveras med flera olika tillbehör, som hembakat bröd och olika röror.

 

Föreställningsschema
3 mars kl 12.00 – Hugget i sten
10 mars kl 12.00 – Mycket väsen för lite jazz
24 mars kl 12.00 – I kulissen med Kerstin Ryhed och Britta Bergström
31 mars kl 12.00 – Hör Barbro!

 

Presskontakt
Viktor Eriksson, viktor.eriksson@vastmanlandsteater.se

Bildgalleri