Månadens yrke

20 februari 2018

Hej Troy, vad gör du på teatern?
– Hej! Jag arbetar på teaterns marknadsavdelning som marknadsassistent.

Hur kan en vanlig dag se ut för dig?
– Oj! Jag tror inte att jag har någon rutin på det sättet att jag har någon vanlig dag, ingen dag  har vart lik den andra hittills. Mina arbetsuppgifter kan innefatta allt möjligt från fotografering, att skapa annonser till att sitta i möten med skolor i länet för att erbjuda eleverna en teaterupplevelse och allt där emellan.

Har du något särskilt projekt just nu?
– Just nu arbetar jag mycket med den digitala marknadsföringen och skolföreställningarna av Taube today och Blommassakern. Sen har jag även ett projekt som heter Chilla med TRiX och teatern där vi erbjuder tre tillfällen där man får prova på cirkus i samarbete med Cirkus Cirkör och Gycklargruppen TRiX.

Vad är det bästa med ditt jobb?
– Det bästa med mitt jobb är att jag verkligen får möjlighet att ta fasta på min kreativitet och genom den skapa kampanjer och marknadsföring som förhoppningsvis människor uppskattar och därav vill komma och se våra föreställningar!

Och de största utmaningarna?
– Den allra största utmaningen skulle jag säga är att få tiden att räcka till. Det finns så enormt mycket som kan göras men allt hinns inte med!

Om du inte jobbade med det du gör nu, vad skulle du då vilja göra?
– Bra fråga. Då skulle jag nog vilja studera vidare och fördjupa mig ytterligare inom ämnet marknadsföring. Är det ett okej svar eller är jag tråkig då?

Vilket är ditt bästa teaterminne?
– Teatervärlden är relativt ny för mig men det jag kan säga är att jag blivit förvånad över hur mycket mer berörd jag blir av teater än andra konstformer. Jag tror inte jag sett en teater hittills som jag gått ut ifrån och inte känt mig tagen av.

Kommentera