Teaterkortet

Höst 2012 introducerar Västmanlands Teater Teaterkortet, som är ett abonnemang och förmånskort. Kortet innehåller tre föreställningar, samt ger dig 15% billigare bio på Folkets Bio Elektra Västerås. I framtiden kommer även fler förmåner att ingå. Dessa förmåner tillfaller alla ägare av Teaterkortet, oavsett när det inhandlats. Köp Teaterkortet via vår biljettkassa.

Teaterkortet

Föreställningar som ingår i Teaterkortet 2012/2013:

Ett Drömspel
Premiär 15 september 2012, Stora scen.

Möt Marilyn Monroe och Frankensteins monster till musik av Bach och Andreas Kullberg i Strindbergs Ett Drömspel. I en musikalisk teaterlek där dramats 32 karaktärer blir 42 blandas dröm och verklighet på nytt. I koreograf och regissör Dorte Olesens uppsättning blandas dröm och verklighet på nytt. Det är en musikalisk teaterlek där dramats 32 karaktärer blir 42.

True Stories
Premiär 3 november 2012, Lilla scen.

Osaliga andar, uttråkade medium, dansande bord och spåtanter som vill omskola sig till parkeringsvakter. True Stories är en surrealistisk och underhållande föreställning om tro, sanning och det oförklarliga. Föreställningen bygger på sanna historier hämtade från verkligheten.

Kvinnan som gifte sig med en kalkon
Premiär 9 mars 2013, Stora scen.

Mamma är rädd att Joa inte ska bli gift, hon är ju så ful och arg. Joa själv struntar i allt utom drömmen om Tulpanmannen. Pappa blåser i sin snabel när allt blir för jobbigt och sonen Harald har råkat bli en hare och saknar arbete. En dag kommer Robert på middag, men vem är han egentligen? Och vad vill han? Kvinnan som gifte sig med en kalkon är en tragisk komedi eller en komisk tragedi om en helt vanlig familj med helt vanliga problem. Regi av Martin Rosengardten.

Teaterkortet ger dig:

  • – Tre föreställningar för priset av nästan två (450 kr, ordinarie pris 600 kr)
  • – 15 % rabatt på Folkets Bio Elektra Västerås ordinarie visningar
  • – 20 % rabatt på Restaurang Ås a la carte
  • – Motivation till att komma hemifrån och gå på banbrytande teater

Pris: 450 kr. Ordinarie för tre föreställningar, 600 kr. Köp Teaterkortet via vår biljettkassa.