Nu släpps höstens program på Västmanlands Teater!

17 april 2019

Nu släpps höstens program på teatern! 

Torsdagen den 25 april kl 18 bjuder Västmanlands Teater in allmänheten för en presentation av höstens föreställningar. Teaterchef Niklas Hjulström är kvällens konferencier. 

Nästa torsdag öppnas dörrarna till teaterhuset när Västmanlands Teater – under en afton – presenterar höstens föreställningar och repertoar. På scen ser du Niklas Hjulström, teaterchef och kvällens konferencier, berätta om den kommande och fullspäckade teaterhösten. Du får även möta ensemble och se rena smakprov ur föreställningar. Efter presentationen, klockan 19, släpps biljetterna till försäljning i biljettkassan och på webben.

Få ett försprång på höstens utbud och passa på att mingla med teaterchef och ensemble under en kväll! Fri entré. Välkommen!

Hösten på Västmanlands Teater

Parkteater
Ta med picknickkorgen under sensommardagarna i augusti när teatern flyttar ut i Stadsparken! Här bjuds det på underhållning under tio tillfällen med allt från stand up med Özz Nujen till Allsång med VLT. Alltid fri entré.

Människor och människor HÖSTENS STORA PJÄS
Emma Broström, manusförfattaren till Mig äger ingen som spelades på Västmanlands Teater 2009, är tillbaka med en helt ny pjäs som tar fasta på människan i dagens samhälle. Precis som i Mig äger ingen är den lokala förankringen närvarande: Vi befinner oss mitt i Västerås och får följa fem personers livsöden, drömmar, förväntningar och svårigheter.

Hur man lever! 
Följ med på en musikalisk lektion i två akter där musikerna, kompositörerna, scenaktörerna och vännerna Marit Bergman och Andreas Kullberg på höga hästar ger oss ett knippe självlärda okunskaper till nyskriven musik.

Den hemliga resan FÖR BARNEN
Den hemliga resan är en föreställning om det storslagna i livet som vi inte kan se. Under våren har vi träffat 40 barn från Fredriksbergsskolan på Råby. Barnens tankar och funderingar kring de stora existentiella och filosofiska frågorna ligger till grund och utgör vårt manus.

Out of space
Det här är en berättelse om rymden och mänskligheten, om kampen för att hitta en ny planet. Out of space är ett samarbete mellan Gycklargruppen TRiX och Västmanlands Teater med skådespelare från Västmanlands Teater och cirkusartister från TRiX.

Fredagsgästen
Under tre fredagar flätar Carin Hjulström med gäster samman framträdanden, musikaliska inslag och samtal på djupet.

Och självklart är den populära Soppteatern tillbaka i höst!

Läs mer om höstens föreställningar på vastmanlandsteater.se

Vill du göra en intervju/ett inslag inför eller under biljettsläppet?
Kontakta Madeleine Viitasalo
madeleine.viitasalo@vastmanlandsteater.se

Kommentera