Filosofiska frågor präglar vårens första Carin i samtal – med Anna Lindman som gäst

16 januari 2019

Filosofiska frågor präglar vårens första Carin i samtal – med Anna Lindman som gäst

Under hösten har Carin Hjulström lett spännande samtal med olika gäster i Carin i samtal. Nu möter vi fyra nya intressanta profiler som intar heta stolen.

Först på tur är programledaren och journalisten Anna Lindman, känd från SVT:s tv-program ”Döden, döden, döden” och ”Meningen med livet”. Utöver djupgående samtal bjuds det även på musikaliska upplevelser och tolkningar från Andreas Kullberg och Anders Larsson.

Anna Lindman, 25 januari
Med program som ”Existens”, ”Döden, döden, döden” och ”Meningen med livet” har Anna Lindman, journalist och programledare, tagit sig an frågor vi många gånger backar för att prata om. Vilka insikter tar hon med sig från samtalen i programmen, vad borde vi prata mer om och vilka av de stora frågorna vill hon fokusera på härnäst? Det är vi nyfikna på!
Läs mer

Curre Lundmark, 22 februari
Fantastiska framgångar och hårda slag. Förbundskapten med OS-guld, framgångsrika klubbuppdrag men också hårda slag och svek när VIK gick i konkurs tidigt 2000-tal. Möt Curre Lundmark – Västeråsprofilen vars hjärta bankar för hockey och för Västerås!
Läs mer

Mari Jungstedt, 29 mars
Tidningen The Times har kallat henne ”One of Scandinavia’s best crime writers”. Mari Jungstedt gick från nyhetsankare till kriminalromansförfattare och hennes specialitet är ö-baserade brott. Varför är ön som plats den perfekta utgångspunkten? Räkna med spänning i rummet när Carin möter Mari Jungstedt.
Läs mer

Dan Linder, 26 april
Copywriter, föreläsare, språkvetare radioröst och välkänd Västeråsare som äger Sveriges största privata samling av skrivmaskiner. Använder han dem? Och varifrån kommer detta stora intresse för språk? Tidigare samtalsledaren för Dan i samtal tar nu plats på andra sidan i ett nyfiket samtal om vårt språk.
Läs mer

Här hittar du pressbilder.

Kontakt
För mer information, vänligen kontakta:
madeleine.viitasalo@vastmanlandsteater.se

Kommentera