Västmanlands Teater söker kommunikatör

Vill du arbeta med oss på Västmanlands Teater? Just nu söker vi en vikarierande kommunikatör.

 

Västmanlands Teater är ett kommunalförbund med två huvudmän, Region Västmanland och Västerås stad. Vårt uppdrag är att producera, arrangera och stödja teaterverksamhet i Västmanlands län. Arbetet på teatern kännetecknas av ett nära samarbete över yrkesgränserna och med publiken i centrum. Det konstnärliga arbetet präglas av genrebredd, lokal förankring och gränsöverskridande uttryck.

 

Arbetsuppgifter
Du kommer att självständigt ansvara för att planera och kommunicera våra föreställningar och event. Rollen är operativ och du samordnar och projektleder marknadsaktiviteter kring föreställningarna. Arbetsuppgifterna ställer stora krav på förmågan att ta egna initiativ, att arbeta självständigt och strukturerat. Viktiga personliga egenskaper är att du är noggrann och effektiv, samt har en väl utvecklad servicekänsla. Arbetet kräver god samarbetsförmåga samt förmåga att kommunicera med många olika grupper både internt gentemot kollegor och externt mot leverantörer och samarbetsparter. I arbetet ingår bl.a. att:
• Planera, genomföra och följa upp kampanjer och insatser inom kommunikation och PR.
• Ansvara för delar av Västmanlands Teaters hemsida, nyhetsbrev och sociala medier.
• Ansvara för trycksaks- och videoproduktion kopplad till de föreställningar du arbetar med.
• Underhålla och bidra till att utveckla verksamhetens kommunikationskanaler.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som samarbetar bra med andra, är trygg i dig själv och kan fatta egna beslut. För att lyckas i rollen krävs att du är idérik, lösningsfokuserad och tar egna initiativ. Du arbetar utifrån ett helhetstänk och drivs av att skapa kommunikation som bidrar till att nå våra mål. Eftersom du kommer arbeta med många pågående projekt är det viktigt att du behärskar att prioritera och avgöra rätt insatser och ambitionsnivå. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande samt har arbetat som kommunikatör eller projektledare/produktionsledare.

 

Omfattning
Ett föräldravikariat på heltid i tolv månader, med tillträde 2022-08-08 eller enligt överenskommelse. Information om tjänsten lämnas av
Sara-Josefina Holby, kommunikations- och marknadschef, fina.holby@vastmanlandsteater.se
Facklig kontakt Helena Tunong, helena.tunong@vastmanlandsteater.se
Teaterförbundet avdelning 14

 

Välkommen med ansökan och CV senast den 15 maj, intervjuer sker löpande. Ansökan skickas till jobb_marknad@vastmanlandsteater.se, skriv ”ansökan kommunikatör” i ämnesraden.

 

Västmanlands Teater arbetar aktivt för lika villkor och strävar efter att ta tillvara de kvaliteter som mångfald och jämställdhet ger verksamheten.

 

Företagsnamn: Västmanlands Teater
Organisationsnummer: 2220001057
Slottsgatan 11
722 11 Västerås

Läs vidare:

Förbokning – ingen kö i Teaterbistron

Sportlovsaktivitet för barn

Presentkort