Stjärnspäckad höst på Bistro Live

Stjärnspäckad höst på Bistro Live

Med ett musikaliskt landskap av själfull jazz, brasilianska rytmer, kubansk musik, reggae och mycket mer inleder mångfacetterade sångerskan Miriam Aïda med band på lördag. I oktober gästas scenen av Emrik Larsson från legendariska Stonefunkers som bjuder på tungt funkgung tillsammans med Wefunky Band.

 

Näst på tur är det världsrenommerade duon Mats och Morgan – kultbandet som just firat 40 år av fritt och genreöverskridande gemensamt musicerande.

 

I november blir det jazz på Bistro Live, samt en härlig julkonsert signerad Timo Räisänen.

 

– Jazzsångerskan på allas läppar just nu är Isabella Lundgren och i november hyllar hon Judy Garland med sin trio. Julmys utöver det vanliga, en musikalisk julresa utan bjällerklang lovar Timo Räisänen i Julen enligt Timo, berättar Pernilla Willman, producent på Västmanlands Teater.

 

Dessutom återkommer omåttligt populära Scenkväll med Jonas och Mathias – humor, sketcher och improvisation i familjär och hjärtlig stämning.

 

– Bistro Live vill vi erbjuda Västeråsarna ett ställe att kunna återkomma till och få uppleva högkvalitativa scenprogram i intim och mysig miljö. Lite som om att ha artisterna hemma i ditt eget vardagsrum, säger Pernilla.

 

Hela höstens program hittar du på:

https://vastmanlandsteater.se/forestallningar/bistro-live/

 

Kontaktperson:
Pernilla Willman
Producent
pernilla.willman@vastmanlandsteater.se

Telefon: 072-080 71 29

Bilder