Företag

Teater får medarbetare att växa

Se exempel på företagspaket nedan.

Abonnerad föreställning

Köp en abonnerad föreställning till ditt företag som personaldag, inspirationsdag, julklapp eller sommargåva. Enbart som nöje eller kombinera med workshop med frågeställningar om t.ex. ledarskap, retorik, scenografi eller scennärvaro.

Prisexempel: Full salong Stora scen (367 platser) ca 95.000 kr eller enligt offert (prisexempel gäller Taube today som spelas 17 mars-13 april 2018)

Gruppbokning med samtal

Ta med en avdelning, en ledningsgrupp eller kunder på en teaterupplevelse med inför- eller eftersamtal med t.ex. regissör, scenograf eller ensemble.

Prisexempel: Enligt offert

Lunchteater

Varje onsdag kl 12 serverar vi teater med soppa. Boka platser på en ordinarie föreställning eller boka en helt egen föreställning (ej onsdagar).

Prisexempel: Enligt offert

Teaterhäftet  – en förmån som stärker hjärnmuskler och befriar endofiner

Teaterhäftet företag är ett förmånshäfte för anställda samt gäster till företag som tecknat avtal med Västmanlands Teater. Häftet gäller som betalning på upp till 10 föreställningar under ett år från inköpsdatum. En kupong per biljett för soppföreställning och två kuponger per biljett för kvällsföreställning.

Aktuella föreställningar finns på vastmanlandsteater.se.

Som registrerad användare får du ytterligare förmåner. Bl a möjlighet att boka biljetter innan ordinarie biljettsläpp, specialinbjudningar till träffar, generalrepetitioner och publikgenomdrag. Om du inte registrerat din mailadress så gör du det till teaterhaftet@vastmanlandsteater.se.

Teaterhäftet gäller endast på Västmanlands Teater.
Välkommen!

Beställ teaterhäftet

Förtäring

Det går även att boka förtäring i form av välkomstdryck, fika till pausen eller mat innan eller efter en föreställning. Maila din förfrågan till marknad@vastmanlandsteater.se

Prisexempel: Enligt offert

Övriga önskemål efter förfrågan.
Maila din förfrågan till marknad@vastmanlandsteater.se

Samtliga bokningar enligt överenskommelse. Med reservation för eventuella ändringar. Med risk för fullbokat.

Företagspaket samt Företagshäftet är framtaget i samarbete med Kulturstiftelsen Arty.