Biljettsläpp för vårens föreställningar 2019

Biljettsläpp

Fredag 23 november, på självaste Black Friday, släpper Västmanlands Teater biljetterna till vårens fullspäckade repertoar. Den här gången sker biljettsläppet på Västerås Tourist Center på Kopparbergsgatan 10. Kl 09.00 öppnas dörrarna för allmänheten och vid samma tidpunkt släpps biljetterna även på ticketmaster.se.

Tre representanter från teatern kommer finnas på plats på Västerås Tourist Center. Vi bjuder på pepparkakor, julmust och fina erbjudanden. Om du är en av de 50 första besökarna, som köper en biljett till någon av vårens föreställningar, får du även en presentpåse med en julklapp i. Hoppas att vi ses!

Vårens program

Efter en höst av lysande recensioner, fantastiska reaktioner och extrainsatta föreställningar, blickar vi nu ut mot en minst lika spännande vår med ett program som passar alla åldrar. Både vuxna och barn är välkomna till huset när det spelas allt från klassiskt äventyr till fiktivt drama om människorna bakom arbetarrörelsens och kvinnorörelsens framväxt i Sverige.

Våren bjuder också på fler soppföreställningar i Teatercaféet, samt fler spännande personer som gästar Carin i samtal. Nytt för den här gången är Musik i samtal – en Tophits-kväll med musikerna Anders Larsson och Andreas Kullberg. Självklart ser vi också fler gästspel under våren. Välkommen till Västmanlands Teater!

Utskriftvänlig version