Teaterkonsert om döden, eller livet efter femtio

Pia Olby3_Glenn Rindhoff

Afternoon teater 21 oktober
Soppteater 11 november

En bild flimrade förbi på min Facebooksida föreställande en kvinna 50+ med gitarr, helt ostylad. Min intuitiva reaktion var att det såg aningen löjligt ut…..
Sen såg jag vem det var och eftersom kvinnan i fråga är en mycket kompetent musiker tittade jag en extra gång och fick mig en allvarlig tankeställare.Ser jag en kvinna i övre medelåldern 50-70, som inte är stylad eller ovanligt välbevarad för sin ålder, ser jag alltså någon som inte har något som helst attraktionsvärde  i vår tid.

Jag vill berätta om denna knasiga felkoppling i hjärna och hjärta när det kommer till kompetenta kvinnor i detta åldersspann. Kvinnor med rynkor, häng och överflödskilon men framförallt kompetens, erfarenhet och inte minst..coolhet!! Dessutom vill jag berätta om hur det känns att vara aningen för gammal och aningen för tjock för att ta plats på scenen.

Plats Teatercaféet
Pris 160 kr inkl förtäring
Längd ca 50 min
Max 4 biljetter per person och föreställning

Av Pia Olby
På scen Pia Olby
Foto Glenn Rindhoff

Soppteater
11/11 Blomkålssoppa med sockerärtor*
*Alla soppor är glutenfria förutom pastan som serveras på sidan till tomatsoppan.
Soppan serveras från kl 11.30
För ev allergier eller specialkost, maila till teatercafeet@vastmanlandsteater.se senast kl 12 måndagen innan föreställning.

Afternoon teater
21/10 Scones, kaffe/te & godbit
Insläpp från kl 14.30
För ev allergier eller specialkost, maila till teatercafeet@vastmanlandsteater.se senast kl 12 måndagen innan föreställning.

 

Utskriftvänlig version