Kärlekens omtanke

Daniel_GNM

Kärlekens omtanke är en föreläsning med Daniel Mendoza, grundare av Good News Magazine, om Konstruktivt engagemang, Medveten optimism & Att våga följa sitt hjärta.

Genom föreläsningen vill Daniel inspirera och ge insikter man kan ta med sig, som förhoppningsvis räcker länge, kanske hela livet. Föreläsningens mening är att skapa insikter som ger medvetenhet. Medvetenhet om att vi som individer kan påverka. Det ger optimism. Medveten optimism. Att medvetet påverka genom sitt sätt att tänka och agera, är första steget mot engagemang. Att sätta mål för engagemanget är att göra det konstruktivt. Konstruktivt engagemang. Engagemang är idag en förutsättning för ökad livskvalitet för alla varelser på vår jord.

Kvällens gästföreläsare är Annsofie Blixt, grundade av föreningen Tilia och utsedd till Årets Medmänniska i Sverige, 2014 . Med ledordet medmänsklighet vill hon vända på trenden med ökad ohälsa bland ungdomarna. Annesofie brinner för att ge barn och ungdomar en röst.

Efter föreläsningen hälsar vi dig varmt välkommen till Å restaurang och bar, för trevligt umgänge och möjlighet till samtal med Daniel och Annsofie!

Plats Stora scen
Längd
  ca 120 minuter
Pris 420 kr

Utskriftvänlig version