Dan i samtal

Personalbilder Västmanlands teater
Liv och samtal live i vår!

En fredag varje månad med start 23 januari bjuder vi in en gäst till samtal inför publik i teatercaféet. Skribenten Dan Linder samtalar med 4 personligheter som alla har anknytning till Västmanland. Gästernas liv och musikminnen tolkas av musikerna Andreas Kullberg och Anders Larsson.

I teatercaféet även 27 februari, 27 mars och 24 april.

Plats Teatercaféet
Tid  1 timme och 30 minuter inkl paus
Pris 100 kr

Gäster under våren
23 jan –
Andreas Jägvald Mallsten
Andreas Jägvald Mallsten är musiker, pappa, designer på Archus och landsbygdshippster i Sala. Han växte upp på Råby, sjöng och spelade i kultpunkbandet Hydrogenium och har lovat att ta med sin mammas gamla Levin-gitarr för att sjunga och spela några favoritlåtar live med våra musiker Andreas Kullberg och Anders Larsson.

27 feb – Lars Wallin
Modeskaparen med scenen som inspiration och arbetsplats: operan, Melodifestivalen och den internationella artistvärlden. Möt Lars Wallin!

27 mars – Ann Petrén
Som liten satt hon i fönstret och såg hur det lyste hos grannen – Västerås teater. Så började karriären på scen och film. Möt skådespelerskan Ann Petrén!

24 april – Liselotte Karlsson
Radiorösten som ger tröst, sällskap, nyheter och debattgnista när morgonen sakta övergår till dag. Möt P4-profilen Liselotte Karlsson!

 

Utskriftvänlig version