Brandenkvällar i vår

Grafisk illustration av eldflammor

–Berättarkvällarna fortsätter!
Hösten 2018 har Västmanlands Teater premiär på en föreställning som bygger på berättelser om den stora branden som härjade i Västmanland sommaren 2014. Under 2017 kommer flera berättarkvällar om branden i Västmanland att hållas, varav två nu under våren.

Genom samtalen i vår hoppas vi kunna samla ihop berättelser och vittnesmål från ännu fler västmanlänningar om den katastrof som drabbade så många.Vill du redan nu skicka in din berättelse, maila till brandhistorier@vastmanlandsteater.se.

Berättarkväll i Sala den 28 april
Skådespelare från Cameleonterna läser upp inkomna berättelser och regissör Niklas Hjulström och dramatiker Jerker Beckman berättar om föreställningsarbetet. Kvällen avslutas med publiksamtal.

Plats Cameleonterna, Portvaktsgatan 4 Sala, se karta här
Tid 19:00–ca 20:00
Fri entré med biljett Boka din biljett här

Berättarkväll Hälleskogsbrännan den 10 juni*
På Hälleskogsbrännan är vi under bar himmel, mitt i brandområdet! Vi får höra om de dramatiska dagarna sommaren 2014, och hur området återhämtar sig idag. Även här läser vi upp ett urval av de berättelser som vi fått in hittills och kvällen avslutas med publiksamtal. Ta med egen stol!

Plats Hälleskogsbrännan vid Grävlingsberget*
*vägbeskrivning kommer inom kort

Buss från Västmanlands Teater till Hälleskogsbrännan
Kl 19 kommer en buss att avgå från Västmanlands Teater till berättarkvällen vid Hälleskogsbrännan som börjar kl 20. För att få en plats i bussen: anmäl dig genom att bocka i bokningsalternativet ”biljett och buss” via biljettlänken. Obs. Begränsat antal platser, först till kvarn.

 

 

Utskriftvänlig version