Arty branding – bygga varumärke med kultur

TEASER_ARTYBRANDING_tvm1

Välkommen på en eftermiddag med Eva Bojner Horwitz och Suzanne Osten.
Teater påverkar. Hälsa. Demokrati. Fantasi.
Hur kan teater utveckla medarbetare, en avdelning eller ett helt företag?

Eva Bojner Horwitz på CSS – Centrum för social hållbarhet, Karolinska Institutet, beskriver hur kulturella upp­levelser kan påverka hjärnans form­barhet, ge ökad minneskapacitet och möjlighet till nyinlärning. Men också att den kan påverka vår hälsa positivt. Eva förklarar hur kultur utmanar traditionella lösningar för människor som vill öka sin förmåga att kommunicera, tänka i nya banor, utveckla visioner och minska sin stress för att må bättre.

Suzanne Osten är en av de ledande pionjärerna inom teater, särskilt för barn och unga som fått stor uppmärksamhet internationellt. Suzanne har länge varit en stark profil i utvecklingen av engagerande teater och på många sätt medverkat och drivit på samhällsdebatten kring demokrati, jämställdhet och ungas villkor. Suzanne beskriver teater utifrån lust, mening och rättvisa.

Västmanlands Teater har i samarbete med företag, däribland Mälarenergi, VLT och Riksbyggen, format teaterpaket för utveckling av företag och dess medarbetare. Däribland abonnerade föreställningar, grupp­bokningar samt teaterhäfte som personalförmån. Hör om de nya företagserbjudandena och idéerna bakom.

När: Fredag 30 januari
Tid: kl 14-17
Plats: Västmanlands Teater, Slottsgatan 11, Västerås
Pris: 550 kr ex moms

Utskriftvänlig version