Övriga evenemang

Biljettsläpp för vårens föreställningar 2020

01 november 2019


Den 25 november kl 12 släpper vi biljetterna till vårens alla föreställningar.

Från kl 11.30 är du välkommen på mingel i foajén. Vi bjuder på alkoholfritt bubbel och tilltugg. För dig som är extra nyfiken på Bellman och Moderskärlek vill vi tipsa om att besöka ett av de informationsbord som kommer finnas uppställda i foajén. Här kan du ta del av behind-the-scenes bilder och få veta mer om föreställningarna inför stundande premiärer.

Missa inte att plocka med dig ett rykande färskt exemplar av vårens programtidning när du besöker oss under biljettsläppet.

Bland annat släpper vi biljetter till:

Bellman – premiär 29 februari
Bellmans klassiska visor tolkas musikaliskt, dramatiskt och visuellt av fem sångare och fyra musiker. Upplev vår tids största poet på ett sätt du aldrig gjort tidigare.

En teaterkonsert av Nikolaj Cederholm/Kåre Bjerkø. Samma team som gjorde Taube today som spelades 2017. Föreställningen görs i samarbete med Uppsala Stadsteater.

Moderskärlek – Premiär 11 april
Agust Strindbergs klassiker Moderskärlek sätts upp av Anna Petterson.
Tematiken bjuder på starka relationer mellan döttrar och mödrar. Vi kan vänta oss inslag av sång och rörelse. Föreställningen görs i samarbete med Strindbergs Intima.

Fredagsgästen med Andreas Kullberg – med start 24 januari
Teaterns kompositör och musiker Andreas Kullberg möter intressanta artister och musikpersonligheter i ett delvis improviserat och för varje kväll unikt musikaliskt samtal.

Scenkväll med Jonas & Mattias – med start 17 januari
Ett helt nytt koncept i Teatercaféet. En talkshow med improvisationsteater och ofiltrerade samtidsbetraktelser.

Soppteater – med start 29 januari
Låt oss presentera ännu en termin av färska soppföreställningar uppe i Teatercaféet. Vårens sopprepertoar bjuder på ett brett utbud, men konceptet kan alltid knytas ihop till en enda mening: Det bästa sättet att avnjuta soppa!

Biljetterna till våren 2020 går att köpa både i biljettkassan på teatern och på ticketmaster.se från kl 12:00.

Plats Teaterhuset, foajén
Längd ca 2 timmar
Fri entré