Nyheter

Artisterna i Varieté Cornichong 13 november

04 november 2015

Det börjar dra ihop sig! 13 november är det dags – Som vi har längtat efter Dr Bohnsack och Varieté Cornichong! I Varietén är ingen kväll den andra lik när glada amatörer möter världsartister och skådespelare. For kings and queens and inbetweens! Varieté Cornichong är en del av ett större treårigt samarbete som vi har inlett med Cirkus Cirkör. I varje föreställning möter du nya spännande artister! Här kan du boka biljetter.

Låt oss presentera artisterna för 13 november:

JUCK_mindre

JUCK
Iklädda prydlig skoluniform juckar dansare med stenhård blick. I JUCK visar Tarika Wahlberg, Shirley Harthey Ubilla och Emelie Enlund hur man tar plats. Klicka här för att se smakprov på JUCK!

Mannen i ballongen2

Jan Unestam
Jan Unestam var med och startade Cirkus Cirkör 1995. Därefter har han medverkat i 11 av deras föreställningar med turné runt om i världen. Våren 2015 har Jan varit skådespelare/cirkusartist i succén Borders på Malmö stadsteater i samarbete med Cirkus Cirkör. I Varieté Cornichong träffar publiken bland annat karaktären Ballongmannen.

DHMJ

DHMJ
DHMJ, som är förkortning av Det Här är Mitt Jobb är en nystartad teatergrupp från Västerås. Gruppen drivs av Niquita Karlsson, Ellen Vestermark och Anna-Jackelin Thell sedan oktober 2014. DHMJ kommer framföra en del av Patrik Bergners Fruktansvärda vänner.

Jay_Gilligan

Jay Gilligan
Jay Gilligan är jonglör och artist från Arcadia i Ohio. För närvarande lever och uppträder han i Europa. Han är skaparen av Jongleringsprogrammet vid Dans– och Cirkushögskolan i Stockholm där han också undervisar. Vi tar del av hans fantastiska jongleringsnummer!