Nyheter

Öppen repetition 7 mars!

18 februari 2015

ORG_9527_slappfangarne_snurran

Välkommen på öppen repetition av Släpp fångarne loss, det är vår! lördag den 7 mars kl 14, Stora scen.

Tid: kl 14 – 14.40
Plats: Stora scen
Anmälan: Ingen föranmälan behövs

Varmt välkommen!

Besök oss på Mälardalens Event & Möten 2015

02 februari 2015

bild_fb_snurran

Mälardalens event & möten 2015

Den 6-7 februari är du välkommen till Västmanlands Teaters monter på Mälardalens Event &Mötesmässa på Aros Congress Center i Västerås. Vi bjuder på småkakor, mässpriser på biljetter, teaterselfies med fång-tema, underhållning med Västerås Improvisationsteater och livetrailers med fångkören från Släpp fångarne loss, det är vår! som har premiär 14 mars.

6 februari– Branschmässa. Öppen kl 9-17. Teater får medarbetare att växa! Kom till vår monter och ta del av våra företagspaket som t.ex. lunchteater och abonnerade föreställningar. Ta en teaterselfie med fång-tema, ät småkakor, köp teaterbiljetter till mässpriser och tävla om teaterbiljetter. Fångkören framträder med låtar från Släpp fångarne loss, det är vår! och scenograf Sven Dahlberg berättar om sitt arbete och konsten att bygga en miljö eller ett scenrum (sal 301 kl 11).

7 februari– Publikmässa. Mässan är öppen för allmänheten mellan kl 10-16. Välkommen till Västmanlands Teaters monter! Ta en teaterselfie med fång-tema, ät småkakor, köp teaterbiljetter till mässpriser och tävla om teaterbiljetter. Vi bjuder också på livetrailers från Släpp fångarne loss, det är vår! då fångkören sjunger i montern kl 13 och 13:30.

Välkommen!