Nyheter

Kusligaste historien vinner Teaterkortet

24 augusti 2012

Charlotte Engelkes, regissör för True Stories, är intresserad av att veta just din historia om något du inte kan förklara. Svaren används i researchsyfte och kommer även att byggas in i föreställningen, som har premiär i november på Västmanlands Teater.

Som en extra bonus, kan du även vinna Teaterkortet, som ger dig bästa plats på tre föreställningar, samt 15 % billigare bio på ordinarie visningar på Elektra Folkets Bio Västerås.

Svara på frågorna via e-post till anton@vastmanlandsteater.se för att hjälpa regissör Charlotte Engelkes och vara med och tävla om Teaterkortet.

1. Hur vet du om någonting är sant eller ej?
2. Har du varit med om någonting som du inte har kunnat förklara?
Berätta!
3. Vad tror du på?
4. Ditt namn, eller vad du skulle vilja kalla dig.
5. Varifrån kommer du?

Vill du vara med och kunna vinna Teaterkortet, glöm inte att även nämna dina kontaktuppgifter.

Tack för din tid! Vi ses på teatern!

Regissör Charlotte Engelkes och dramatiker Paula McManus.

Gör det lätt att gå på teater

22 augusti 2012

Teaterkortet introduceras höst 2012  och är ett abonnemang och förmånskort, som ger billigare teater och biofilm. I framtiden kommer det även att ge fler förmåner. Med Teaterkortet motiverar du dig själv att se på teater, du får billigare pris, bra plats och till och med billigare bio*. Vill du veta mer om vilka föreställningar som ingår och vilka förmåner som gäller? Läs mer om Teaterkortet

* 15 % rabatt på Folkets Bio Elektra Västerås ordinarievisningar.

En exklusiv inblick i vår verksamhet

21 augusti 2012

Västmanlands Teater arbetar aktivt med sin ombudsverksamhet. Teaterombud har en direkt kontakt med besökare och upplyser andra om hur fantastiskt teater är.

Som teaterombud får du under kvällsträffar träffa teaterchef, regissörer och skådespelare i en informell och trevlig omgivning. Oftast håller vi till i Teatercaféet, men vi kommer även att arrangera andra evenemang där ombuden får ta del av backstagevärlden. Ombuden bokar biljetter till vänner och familj och får därför grupprabatt på 10 %.

Skulle du vilja engagera dig i Västmanlands kulturliv och lära känna teatern bättre? Läs mer på vår ombudssida.