Scenfest Västerås – smakprov och livetrailers ur Västerås scenkonst

29 december 2017

logga

dhmj

Den 13 januari kl 14-16 är det dags för 2018 års Scenfest Västerås på Västmanlands Teater. En scenkonstfestival där publiken under två timmar bjuds på smakprov och livetrailers ur Västerås scenkonst.

– Den här dagen är till för att visa upp den bredd på scenkonst vi har i vårt län. Fria teatergrupper, amatörteatern och länsteatern visar smakprov på vad som ska spelas under året i länet. Jag hoppas att många tar chansen att se vad som ska visas och spelas, säger Maria Gage, teaterkonsulent från Västmanlands Teater.

Publiken får se smakprov från bland andra 4:e teatern, Acting For Change, Awake Projects, DHMJ – Det här är mitt jobb, Elektra Folkets Bio, Gycklargruppen TRiX Kulturstöd och arrangemang, Operarop, Societe KSK, Studio Westmannia, Teater på gång, Teater Oliver, Teater Tropos, Västerås Improvisationsteater, Västmanlands Teater och Västerås Kulturskola. Konferencier för dagen är Niklas Hjulström, teaterchef för Västmanlands Teater.

Det är fri entré med biljett. Teatercaféet och foajé är öppet från kl 13. Under dagen kan publiken tävla om fina teaterpriser. Arrangör för dagen är Västerås Teaternätverk i samarbete med Västmanlands Teater och med stöd av Västerås Stad.

Plats Stora scen
Längd 2 timmar inkl. paus
Pris Fri entré mot biljett som bokas via ticketmaster.se.

Bild: DHMJ – Det här är mitt jobb. Foto: Jens Jessen

För mer information, kontakta:
Anders Ericsson, marknadskommunikatör
021-470 41 07
anders.ericsson@vastmanlandsteater.se
Maria Gage, Teaterkonsulent Västmanlands Teater
021-470 41 09
maria.gage@vastmanlandsteater.se

Kommentera