Öppna repetitioner på Västmanlands Teater i höst

28 augusti 2017

En fullspäckad teaterhöst är igång på Västmanlands Teater! Den här säsongen visas öppna repetitioner på Under och Broarna i Madison County.

Ingen teaterhöst utan öppna repetitioner. Kom på en repetition som är öppen för allmänheten och se hur föreställningen växer fram! Att besöka de öppna repetitionerna är helt kostnadsfritt, och ingen föranmälan behövs.

Under – Om människa mot väder
Öppna repetitioner 30 augusti & 6 september kl 18

Åtta människor kraschar. Åtta människor, mitt i världen, tar sig an luftrummet för att hantera det och slutligen övervinna det. Föreställningen Under handlar om människans ständiga försök att utmana tyngdlagen, om den eviga konflikten mellan människa och väder. Och om att tämja det otämjbara.
Under är en samproduktion mellan Västmanlands Teater och Cirkus Cirkör.

Premiär 14 september. Spelas fram till den 24 september samt i mellandagarna.

Broarna i Madison County
Öppna repetitioner 1 november & 8 november kl 18

Francesca har sett fram emot en vecka för sig själv, utan man och barn. Familjen hinner bara lämna gården så kommer Robert körandes upp på hennes gårdsplan för att fråga efter vägen. Mötet mellan Francesca och Robert blir den starkaste av kärlekshistorier. Men mitt i passionen och kärleken behöver de allra svåraste besluten fattas, att följa passionen eller att vara kvar i sin trygga vardag.

Premiär 18 november. Spelas fram till den 9 december. Går sedan vidare ut på turné i Västmanland.

Läs mer och se samtliga speldatum på vastmanlandsteater.se
Kontakt
För mer information, vänligen kontakta:
Kajsa Ståhl
kajsa.stahl@vastmanlandsteater.se
0734–36 96 17

Kommentera