Dags för Dan i samtal – nu på Västmanlands Teaters Lilla scen!

21 september 2017

Under årets parkteater inleddes höstsäsongen av Dan i samtal under bar himmel med Matte Supreme som gäst.  Nu har vi flyttat in på Lilla scen för att säga hej till tre nya gäster som under teaterhösten tar plats i Dan Linders fåtölj.

Med start i september bjuder Västmanlands Teater in till after work och upp till samtal på Lilla scen tillsammans med personligheter som har anknytning till Västmanland. Gästernas musikminnen tolkas under samtalet av teaterns musiker Andreas Kullberg och Anders Larsson. Programledaren Dan Linder, som själv är uppvuxen och boende i Västerås, är till vardags copywriter, skribent, radioröst i P4 Västmanland och föreläsare.

Gäster hösten 2017

29 september – Jonna Noblin
Rösten som håller dig sällskap i P4 Västmanland under förmiddagarna med åsikter, och insikter kring aktuella frågor. Den mjuka dialekten är förrädisk; tungan är vass, lika bra att underhålla och provocera. När hon presenterar vardagens glädjeämnen och irritationsmoment smälter skånskan samman med det västmanländska landskapet.

27 oktober – Samuel Fröler
Som liten pojke drömmer han om att bli lokförare. Efter gymnasiet flyttar han till Västerås och arbetar inom barn- och ungdomspsykiatrin. Som vuxen blir han skådespelare på film, teater och tv: i Lars Molins Tre kärlekar, som Ingmar Bergmans far i tv-serien Den goda viljan och som läkaren Johan Steen i tittarsuccén Skärgårdsdoktorn. I november kan du se honom i föreställningen Broarna i Madison County på Västmanlands Teaters Stora scen.

24 november– Marianne Lindberg de Geer
Den tidigare Köpingsbon är konstnär, regissör, debattör och kulturskribent. Hon har frilansat som kostymör för Nationalteatern, Tältprojektet och Dramaten och varit konstchef vid Kulturhuset Stadsteatern. År 2007 debuterar hon som dramatiker med Jag tänker på mig själv – även namnet på ett av hennes konstverk.

Kontakt
För mer information, vänligen kontakta:
Kajsa Ståhl
kajsa.stahl@vastmanlandsteater.se
021–470 41 07

Kommentera