Pressmeddelanden

Senaste inläggen

Efter Råbybranden: Arbete för att hålla verksamheten igång

2017-06-19

Efter branden i torsdags som förstörde Knytpunkten och Fredriksbergsbadet på Råby arbetar alla verksamheter intensivt för att kunna genomföra de planerade aktiviteterna. Det är det viktigt att visa att de många goda krafterna arbetar tillsammans för att stärka området. Däremot står det redan nu klart att Fredriksbergsbadet inte kan öppnas i sommar.

Berättarkväll om Västmanlandsbranden i Sala

2017-04-20

Hösten 2018 har Västmanlands Teater premiär på en föreställning som bygger på berättelser om den stora branden som härjade i Västmanland sommaren 2014. Under 2017 hålls flera berättarkvällar om branden i Västmanland. Den 28 april kl 19 är det dags i Sala.

Vårsamling med biljettsläpp inför teaterhösten på Västmanlands Teater

2017-04-18

Den 25 april kl. 18 presenteras teaterhösten med vårsamling och biljettsläpp på Stora scen. Teaterhösten bjuder på allt från parkteater till opera, öppna repetitioner, soppteater och en klassiker ännu okänd för en teaterscen. Dessutom släpps biljetter till teaterkonserten Taube som har premiär på Västmanlands Teater våren 2018.

Premiär för Robin in the Hood på Västmanlands Teater

2017-02-27

Lördag 11 mars kl 18 öppnas dörrarna till Stora scen på Västmanlands Teater i Västerås för vårens stora familjeföreställning Robin in the Hood. I regi av Jonna Nordenskiöld och musik av Marit Bergman utspelar sig en musikalisk berättelse om varför vissa har allt och andra inget.