Lediga jobb

Västmanlands Teater är ett kommunalförbund som ägs av Region Västmanland och Västerås Stad. Teaterns uppdrag är att producera, arrangera och stödja teaterverksamhet i Västmanlands län. Omsättningen för 2016 uppgår till 36 miljoner kronor och cirka 25 tillsvidareanställda samt ett stort antal visstidsanställda personer som arbetar på teatern. Västmanlands Teaters värdeord är lekfull, modig och öppen och används som riktning för teaterns interna, externa och konstnärliga arbete.

Västmanlands Teater har för närvarande tre lediga tjänster:
Chef för ekonomi och administration
Producent

Län: Västmanland
Kommun: Västerås
Gatuadress: Slottsgatan 11
Postnummer: 722 11

Företagsnamn: Västmanlands Teater
Hemsida: http://www.vastmanlandsteater.se
Organisationsnummer: 222000-1057


 

Västmanlands Teater söker Chef för ekonomi och administration

Som chef för ekonomi och administration kommer du att vara en viktig del av teatern.
Du kommer att ha ansvar för ekonomifunktionen samt för den ekonomiska styrningen.
Du ansvarar också tillsammans med teaterchef för kontakterna med Region Västmanland, Västerås Stad och den politiskt tillsatta styrelsen.

Du arbetar med fokus på framtida behov och utvecklar basen för verksamhetens finansiering. Du har det övergripande ansvaret för verksamhetens ekonomi och optimerar ekonomiarbetet
så det stödjer och utvecklar verksamheten tillsammans med övrig ledningsgrupp. Du kommer dessutom att ansvara för fastighetsfrågor med dess ekonomiska förvaltning, investeringar och löpande drift.

Du är en del av ledningsgruppen, har personalansvar för medarbetarna på avdelningen för ekonomi och administration inklusive reception och rapporterar till teaterchef.

Vi letar efter dig som har erfarenhet som ekonomichef eller motsvarande erfarenhet i ledande ställning med personalansvar. Du har tidigare arbetat som ekonomichef eller controller och har relevant utbildning inom ekonomiområdet. Du har praktisk erfarenhet av budgetering, bokslut, uppföljning, verksamhetsplanering och rapportering till styrelse och huvudmän. Du är en van processledare, har tidigare drivit utvecklingsarbete i kreativa miljöer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av och beställarkompetens inom IT-området. Det är meriterande med branschvana och kompetens inom avtals- och arbetsrätt. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen krävs att du har lätt att kommunicera och skapa förtroende. Du är intresserad av affärs- och verksamhetsutveckling och är noggrann, analytisk och strukturerad.

Västmanlands Teater värdesätter mångfald och arbetar aktivt mot alla former av diskriminering.

Omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Information om tjänsten lämnas av
Teaterchef Niklas Hjulström, niklas.hjulstrom@vastmanlandsteater.se
Facklig kontakt Anders Larsson, TF avd 14, anders.larsson@vastmanlandsteater.se

Välkommen med din ansökan senast den 8 september 2017 till
Niklas Hjulström niklas.hjulstrom@vastmanlandsteater.se

Intervjuer sker löpande.
Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsbolag.


 

Västmanlands Teater söker Producent

Som producent ansvarar du för planering och genomförande av de produktioner du blivit tilldelad. Du arbetsleder produktionsbunden personal och du ansvarar för planering, budget, ekonomisk uppföljning samt systematiskt arbetsmiljöarbete i tilldelad produktion. Du ingår i teaterns produktionsavdelning.

Arbetstiden är primärt förlagd dagtid måndag-fredag, men efter överenskommelse kan kvälls- och helgtjänstgöring förekomma.

Din kompetens
Den vi söker är en erfaren producent inom scenkonstområdet med god förståelse för de konstnärliga processerna. Du har stor teatervana och relevant högskoleutbildning eller dokumenterade kunskaper förvärvade på annat sätt. Du är van vid självständigt arbete med eget ansvar. Du är strukturerad, driven och van vid att hantera flera saker parallellt. Du har lätt för att samarbeta och är väl förtrogen med de avtal som gäller inom scenkonstområdet.

Du behärskar svenska och engelska språket i tal och skrift.

Förhandlingsvana är meriterande.

Omfattning
Tillsvidare 100% med tillträde 1 november 2017, eller snarast enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Västmanlands Teater värdesätter mångfald och arbetar aktivt mot alla former av diskriminering.

Information om tjänsten lämnas av
Maria Hägglund, produktionschef, maria.hagglund@vastmanlandsteater.se
Facklig kontakt Anders Larsson, anders.larsson@vastmanlandsteater.se,
Teaterförbundet avdelning 14

Välkommen med din ansökan senast den 25 augusti 2017 till
maria.hagglund@vastmanlandsteater.se

Intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsbolag.