Teatercaféet

pressbild VB Kallle Peter

Vapenbröder – en underdogkomedi

Hasse och Lars träffas igen efter många år i parrådgivning för vänner. Där försöker de reda ut vad som gjorde att de gick skilda vägar. Spelas som Soppteater 14/2.

Läs mer / Boka biljett
skandal1_web

Skandal!

Ett explosivt sång-och-dans-drama om de kvinnliga nobelpristagarna i fysik, kemi och medicin. Spelas som soppteater 31/1 och 7/2.

Läs mer / Boka biljett
Nu_n-r_jag_-nd-_-r_h-r_press_02

Nu när jag ändå är här

Möt den ofrivillige patienten som uppsöker en psykolog för att egentligen bara slippa genomföra en planerad resa. Tillbaka på publikens begäran. Spelas som Soppteater 4/4 och 11/4.

Läs mer / Boka biljett
DSC_1307

Med öron känsliga för skönt

En känslokavalkad med stor igenkänningsfaktor, och en energi som förhoppningsvis får en att känna hur livet tränger sig på. Spelas som Soppteater 7/3 och 14/3.

Läs mer / Boka biljett
LEA

Lisa, Elise & Alice

En föreställning tillägnad och inspirerad av Alice Babs Sjöblom och hennes sprudlande musikalitet och livsglädje! Spelas som Soppteater 28/3.

Läs mer / Boka biljett
Porträttbild av en man och en kvinna iklädda kostym. De står rygg mot rygg och tittar in i kameran.

Drottningsylt

En rapid, humoristisk och informativ show där Sveriges samtliga drottningar presenteras. Spelas som Soppteater 21/2 och 28/2.

Läs mer / Boka biljett
Svartvit bild av en mörkhårig man iklädd kavaj

Chopin – En föreställning

Chopin är en berättelse om att bli vän med sig själv när allt man identifierar sig med plötsligt rämnar i ett obarmhärtigt förlopp. Spelas som Soppteater 21/3.

Läs mer / Boka biljett