Övriga evenemang

Bokens dag 2017

08 september 2017

Bokensdag2017

Aktuella författare berättar om sina senaste böcker och sitt skrivande – med efterföljande bokförsäljning och signering!

Program Bokens dag 28 oktober 2017

Kl 13 Pia Hagmar – Stora scen, fri entré!

Kl 14  Invigning – utdelning av stipendium

Kl 14.15 Maj-Gull Axelsson

Kl 15  Christoffer Carlsson

Kl 15.45 Paus och försäljning av böcker

Kl 16.15 Malou von Siverts

Kl 17  Ebba Witt Brattström

Kl 17.45 Försäljning och signering

Plats Stora scen
Pris 80 kr (Fri entré till Pia Hagmar)

Scenfest Västerås 2018

05 september 2017

scenfest-fb-2018

Välkommen till Scenfest Västerås 2018 – smakprov och livetrailers ur Västerås teaterliv!

Se smakprov på föreställningar från bland andra 4:e teatern, Acting for Change, Awake projects, DHMJ – Det Här är Mitt Jobb, Elektra Folkets bio, Gycklargruppen TRiX, OperaRop, Studio Westmannia, Teater Oliver, Teater Tropos, Västerås kulturskola, Västmanlands Teater med flera.

Inträdet är fritt och Teatercaféet är öppet.

Arrangör Västerås teaternätverk
Plats
Stora scen
Längd
2 timmar inkl paus
Pris
Fri entré med biljett

 

En musikalisk upplevelse i Västerås med Ken Ring

29 maj 2017

Ken Ring - En Musikalisk Upplevelse - Tickster 520x292

På min senaste turné hände nått inuti mig. Jag gick igenom något jag aldrig hade gjort förut, det var mitt livs absolut starkaste musikaliska resa. Det var verkligen med en speciell känsla jag klev upp på scenen när jag åkte runt i vintras på min akustiska turné. Den mäktiga känslan av en helt slutsåld konserthall kröp in på mig och jag blev helt tagen. Helt plötsligt spelade mina texter en roll. Jag insåg kanske det jag undrat mest över genom hela min karriär. Och det var om ni verkligen lyssnade och förstod det jag försökte säga. Ni bemötte mig med den största kärleken en artist kan få. Och historierna ni delade med mig rörde verkligen mitt hjärta. Och ni fick mig att inse att min musik faktiskt är viktig för många av er. Den är en del av samhället och många livsöden där ute. Och i dagens samhälle kanske den är viktigare än någonsin. Budskapet. – Ken Ring.

Plats Stora scen
Längd ca 1 timme
Pris 295 kr

Öppna repetitioner – Broarna i Madison County

21 april 2017

Broarna
Välkommen till öppna repetitioner av Broarna i Madison County!

Vid två tillfällen i november har du möjlighet att följa repetitionsarbetet av Broarna i Madison County som har premiär 18 november 2017 på Stora scen!

Fri entré. Ingen föranmälan behövs. Varmt välkommen!

Francesca har sett fram emot en vecka för sig själv, utan man och barn. Familjen hinner bara lämna gården så kommer Robert körandes upp på hennes gårdsplan för att fråga efter vägen. Mötet mellan Francesca och Robert blir den starkaste av kärlekshistorier. Men mitt i passionen och kärleken behöver de allra svåraste besluten fattas, att följa passionen eller att vara kvar i sin trygga vardag.

Broarna i Madison County är en roman av författaren Robert James Waller som filmatiserats och spelats som musikal på Broadway. Nu görs den för första gången i världen som teaterpjäs.
Plats Stora scen
Längd 1 timme