Ni skojar va?

niskojar_stor
Spelas på Lilla scen 7 oktober!
Stand–up när den är som bäst! Underhållande, berörande och brutal.
Den här showen är fylld av kärlek, förbjudna skämt och insiktsfulla iakttagelser som lämnar publiken med skrattkramp och funderingar. Komikerduon Johan Seige och Jesper Odelberg kommer skoja sig hela vägen till Riksdagen. Japp ni läste rätt. Sveriges riksdag! De är en gnutta trötta på stympningen av personer med funktionsnedsättnings medborgerliga och mänskliga rättigheter. Hur många måste dö och skilja sig innan nedskärningarna slutar?

Plats Lilla scen
Längd 2 timmar inkl paus
Pris 250 kr


På scen

Johan Seige är ståuppkomiker, musikant och blind. Trots sin korta ståuppkarriär har han redan fått utmärkelsen Västerås roligaste ett par gången. Det kanske säger något…om Västerås. Han för publiken rakt in i sina ibland omedvetna fördomar om hur det är att inte se, på ett mycket humoristiskt och insiktsfullt sätt.
Jesper Odelberg har hållit på med Stand–up i över 20 år. När han på nittiotalet tog klivet in i artistvärlden blev han unik. Som rullstolsburen scenpersonlighet har han fått ta en hel del strid med allas våra fördomar om funktionshinder och rullstolar.

Foto Elisabeth Ohlson Wallin och Henry Bronett
Montage Jessica Laurén

Utskriftvänlig version